Verman

Olemme vuonna 1987 perustettu suomalainen perheyritys. Tuotevalikoimaamme kuuluu reseptilääkkeitä, itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä, haavanhoitotuotteita sekä terveydenhuollon laitteita ja tarvikkeita. Tuotteitamme on markkinoilla Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä. Toiminnassamme keskitymme myyntiin, markkinointiin ja tuotekehitykseen. Pääkonttorimme sijaitsee Keravalla.

Seppo Vertanen perusti Vermanin vuonna 1987 tehtyään pitkän uran kotimaisissa ja kansainvälisissä lääkeyhtiöissä. Ensimmäinen toimipiste sijaitsi autotallissa, josta Seppo matkasi tapaamaan asiakkaita Lactrase-brändätyllä pakettiautollaan. Jo aivan yrityksen alkuvaiheessa, vuonna 1990, Seppo määritteli Vermanin ansaintalogiikan pohjan: "Verman etsii ja kehittää tuotteita, jotka tuovat uusia käsiä apteekin ovenripaan." 

Alusta asti koko Vertasen perhe osallistui toimintaan tavalla tai toisella. Hallituksen nykyinen puheenjohtaja, Janne Vertanen, muistaa hyvin lapsuudestaan, kuinka olohuoneessa tehtiin talkootyönä asiakaspostituksia.

Vermanin toimintaa ovat aina ohjanneet yritteliäisyys, kasvu, kehittyminen sekä usko omaan tekemiseen. Vuonna 2012 laajensimme liiketoimintaamme ostamalla Suomen Bioteekin, josta tuli osa Verman-konsernia. Työntekijämme ovat tärkein voimavaramme ja haluamme huolehtia heidän hyvinvoinnistaan pitkäjänteisesti. Tällä hetkellä meitä vermanilaisia on jo 53 henkeä.

Yrityksemme arvot ovat vahvasti läsnä kaikkien vermanilaisten arjessa. Meille jokaiselle asiakas on tilanteessa kuin tilanteessa tärkein, ja kaikki toimintamme on asiakaslähtöistä. Olemme myös sitä mieltä, että meillä on käsissämme paras työpaikka ja teemme jokainen töitä sen eteen, että näin on myös tulevaisuudessa. Myös vastuullisuus on vahvasti toimintamme ytimessä.

Vuonna 2012 saimme Suomen Yrittäjien Valtakunnallisen Yrittäjäpalkinnon. Palkitsemisen perusteena olivat tasainen kasvu, kokonaisten tuoteperheiden rakentaminen sekä erinomaisesti onnistunut sukupolvenvaihdos. Palkitsemistilaisuudessa Seppoa ja Jannea onnitellessaan tasavallan presidentti Sauli Niinistö totesikin osuvasti miehet kohdatessaan: ”Täällähän on terveen näköisiä miehiä!”

Missionamme on edistää jokapäiväistä terveyttä ja hyvinvointia. Vuonna 2014 koko konsernin liikevaihto oli 32,4 miljoonaa euroa.

 


 

  verman.png